Inebrya Kromask, hajszínező–ápoló hajpakolás


Frissítsd fel hajszínedet, miközben ápolod és véded a hajszálaid!
3 csodás színben választható: vörös, lila és ezüst.

Az ezüst színű Kromaskot ajánljuk frissen szőkített hajra, amennyiben hamvas / platina árnyalatot szeretne elérni és megőrizni.
Használja heti 1 alkalommal!

300 ml


Ice Cream Color Sampon

Kifejezetten festett, melírozott hajra kifejlesztett színvédő, revitalizáló sampon. Az E vitamin anti-oxidáns hatásának köszönhetően a kémiai pigmentek még intenzívebbek, még csillogóbbak. A méz kivonatai a kémiai festékek okozta sérüléseket ápolják, megújítják a hajszerkezetet.

1000 ml - 5 500 Ft


Ice Cream Color Mask, hajpakolás festett hajra

Festett, melírozott hajra ajánljuk az Inebrya innovatív formuláját: tej proteinekkel és az E vitamin antioxidáns hatásával a hajszálak még fényesebbek, még csillogóbbak! A kémiai pigmentek intenzívebbek, a színek élénkké és tartóssá válnak. Nagyon finom, tuttifrutti illattal.

Használata: Hajmosás után, vigye fel a hajba, fésülje át, hagyja 5 percig hatni. 5 perc után alaposan öblítse ki.

1000 ml - 5 000 Ft


Inebrya Ice Cream pro-color COLOR PERFECT Sampon

A legideálisabb sampon a festett haj számára. Speciális, rendkívül gazdag és hatékony formulája hidratál, ápol, puhaságot és briliáns fényt ad a hajnak. Összetevői igazi luxus-anyagokat tartalmaznak: arany-, gyémánt- és rubin mikrokristályokkal élénkíti fel a festett haj szín-intenzitását és káprázatos ragyogást nyújt. A formula a kémiai pigmenteket a haj belsejébe zárja, így a festett haj színe sokkal tartósabb és csillogóbb.
SLS-, SLES-, parabén-mentes formula.

Használata:
Vigye fel nedves hajra, és finoman masszírozza be a fejbőrbe és a hajba. Öblítse ki. Használata után ajánljuk a Color Perfect Cream alkalmazását.

1000 ml - 6 000 Ft

 


Inebrya Ice Cream pro-color COLOR PERFECT Szérum

Már csak egy utolsó simítás van hátra a tökéletes hajszínmegőrzésig, és a briliáns csillogásig! Használd a szérumot befejezésképpen, és a fejtett hajszín 60%-kal tartósabb és ragyogóbbá válik! Kifejezetten ajánljuk hajfestés után, ugyanis a töredezett, sérült hajvégeket is mélyen hidratálja.

A különleges formula arany, gyémánt és rubin mikrokristályokat is tartalmaz, melyek a hajszálak és a kutikulák köré épülnek, áthatolhatatlan mikroréteget képezve. Ez megvédi a hajszálakba épült kémiai pigmenteket (a hajfesték / színező pigmentjeit ) az oxidálódástól és a kopástól, hosszantartó, élénk hajszínt eredményezve. Mindemellett brilliánsan extrém fényt ad a haj számára, mélyen hidratál, tapintása ápolttá és selymessé válik, illata rendkívül kellemes. A sprőd, sérült hajvégeket kijavítja, a haj könnyen fésülhetővé válik. Nem nehezíti el a frizurát.

Használata: Vigyen fel pár cseppet enyhén nedves vagy száraz hajra, oszlassa el alaposan és folytassa a frizura formázásával és beszárításával. Ne öblítse ki!

100 ml - 4600 Ft
Inebrya Ice Cream Pro-color COLOR PERFECT CREAM

A Color Perfect Cream egy innovatív hajszíntartósító kezelés, mely a hajszín tartósságát és élénkségét 20%-kal megnöveli. Professzionális és otthoni használatra is ajánljuk.
A krém lezárja és tökéletesíti a hajszálakat, csodálatosan ragyogó fényt adva. A hajszálba épült mikro-pigmenteket mélyen megtartja, és gyémántos csillogást ad. Lezárja a kutikula lemezeket, így megnövelve a kémiai hajszínezés tartósságát és élénkségét.
Kamilla olajat, arany, gyémánt és rubin mikro pigmenteket tartalmaz.

Használata: Hajfestés után, vigye fel a törölköző-száraz hajra a tövektől a hajvégek felé, és finoman fésülje át. Hagyja hatni 2 percig. Öblítse ki, és folytassa a kezelést a Color Perfect samponnal és kondicionálóval. Használatát hetente egyszer ajánljuk.

100 ml - 4 500 Ft