Ice Cream Dry-T sampon száraz hajra, 1000 ml

Kifejezetten száraz, sérült, igénybevett hajra ajánlott sampon. Gazdagon tartalmaz selyem és búza proteineket, melynek köszönhetően a haj selymessé, puhává, varázslatosan csillogóvá válik. Könnyű kifésülhetőséget eredményez. Illata nagyon kellemes, finom, édeskés. A sampon használata után ajánljuk a dry-T balzsamot illetve a dry-T hajpakolás használatát.


Ice Cream Dry-T Leave-in hajbanhagyható kondicionáló, 1000 ml

Ideális száraz, töredezett, sprőd, igénybevett és festett hajra.
A napraforgómag kivonat mélyen hidratál, a formula intenzíven ápol, regenerál és anti-oxidáns hatású.
A haj könnyed marad, nem nehezíti el. Az eredmény: Puha, könnyen kezelhető, csillogó haj.

Használata: Samponos hajmosás után, vigye fel a hajra és oszlassa el. Folytassa formázással és a szárítással.Ice Cream Dry-T hajpakolás száraz hajra, 1000 ml

Száraz, sérült hajra.
Innovatív, csúcsminőségű hajpakolás, mely rendkívül gazdag mandula, búza és selyem proteinekben.
A haj selymessé, puhává és csillogóvá válik, már az első használat után. A frizura könnyen kezelhető, nincs több probléma a fésüléssel sem.
Élettel teli, dús, és fényes hajat eredményez, ami ellenállóvá válik a töredezés és a szálkásodás ellen.

Használata: Vigyen fel egy adagot a hajba, masszírozza be, fésülje át, majd 5 perc eltelte után öblítse ki.Ice Cream Bi-Phase keratinos hajbanmaradó kondícionáló, 200 ml

Száraz, töredezett, sérült vagy igénybevett hajra kifejezetten ajánlott kondícionáló. Speciális, kétfázisú hajbanmaradó kondícionáló, mely keratint is tartalmaz.
Hidratálja és ápolja a hajszálakat és megkönnyíti a haj kifésülését. Kondicionáló hatóanyagai puhaságot és fényt adnak a frizurának. Nem nehezíti el a hajszálakat. Semlegesíti a hajszálak antisztatikus feltöltődését. Vékony filmréteget von a hajszálak köré, mely óv a külső káros hatásoktól.

Használata: Rázza fel, hogy a két réteg egy emulziót alkosson, majd permetezze a törülköző száraz vagy nedves hajra. Azonnal érezhető és látható a kondicionáló hatás. Kellemes illatú. Nem kell kiöblíteni.Ice Cream Keratin One – Multi-Action 200 ml

Hajbanmaradó ápoló, a lehető legteljeskörűbb védelmet biztosítva, folyékony keratinnal.

15 lépés 1 termékben:
– Ápol
– Hidratál
– Selymesít
– Újraépíti a haj struktúráját
– Dúsít és energetizál
– Lassítja a sejt öregedést
– A károsodott hajszálakat megújítja
– Antisztatizál
– Védelmet biztosít a hő, pára és az UV sugárzás ellen
– A festett hajszínt ápolja és hosszan tartó fényt ad
– Védelmet biztosít a kutikula számára, és beépül
– Megelőzi a haj szálkásodását
– Megkönnyíti a hajszárítást
– Könnyed és dús frizurát biztosít
– A hajat ragyogóvá varázsoljaInebrya Ice Cream Keratin Oil Elixir újraépítő kezelés

A keratin nem más, mint számtalan rostos fehérje, amik koncentrált halmazállapotban egy egységes aminosavas láncot alkotnak – ide tartozik a Cystin molekula is, aminek magas kén tartalma van.
A Cystin molekulák, diszulfid hidakat hoznak létre, melynek köszönhetően a keratinkötések megmaradnak. A megfelelő és sértetlen keratinkötéseknek köszönhetően a haj, alakja, védekező képessége és testessége megmarad.

Napjainkban számtalan olyan külső és belső tényező befolyásolja a haj keratin szerkezetét, ami káros hatással van a kötésekre.
Ilyenek:
– Vegyi eljárások (hajfestés, szőkítés)
– Gyógyszerek
– Stressz
– Smog
– Hajvasaló, hajszárító

Mi történik ilyenkor a hajjal?
A Diszulfid hidak felbomlanak, a keratin kötések ellazulnak, a haj nehezen fésülhető, szálkás, és töredezett lesz.

Megoldás?
Inebrya Ice Cream Keratin Oil Elixir – Dual Synergy System
1: Macadamia olajt tartalmaz, melynek köszönhetően lágy, puha és csillogó lesz a haj. A haj egészséges és kondicionált állapotba kerül.
2: Keratin mikromolekulák és aminosavak tartalmaz, aminek köszönhetően egészen a cortex rétegig behatolnak. A keratinkötésetek megerősítik. A szálkásodás megszűnik, a töredezettség csökken.