Ice Cream Keratin One – Multi-Action 200 ml

Hajbanmaradó ápoló, a lehető legteljeskörűbb védelmet biztosítva, folyékony keratinnal.

15 lépés 1 termékben:
– Ápol
– Hidratál
– Selymesít
– Újraépíti a haj struktúráját
– Dúsít és energetizál
– Lassítja a sejt öregedést
– A károsodott hajszálakat megújítja
– Antisztatizál
– Védelmet biztosít a hő, pára és az UV sugárzás ellen
– A festett hajszínt ápolja és hosszan tartó fényt ad
– Védelmet biztosít a kutikula számára, és beépül
– Megelőzi a haj szálkásodását
– Megkönnyíti a hajszárítást
– Könnyed és dús frizurát biztosít
– A hajat ragyogóvá varázsoljaInebrya Ice Cream Keratin – RESTRUCTURING SHAMPON, 1000 ml

Sérült, töredezett, igénybevett hajra. Az Inebrya Ice Cream Keratin – Restructuring sampon egy innovatív, hajújraépítő termékcsalád samponja, mely hatékonyan képes a sérülések kijavítására, és a hajszerkezet megerősítésére.
A sampon speciális protein alapú, mely keramidokkal és folyékony keratinnal van dúsítva, mely ideális a vegykezelt, sérült, sprőd haj ápolására és újjáépítésére. A hagyományos tisztítási folyamat mellett más a samponos hajmosás fázisában is mélyen hidratál és ápol.
Ph 5,5-ös értékű, bőrbarát, semleges, nem szárít. A hajvégek kiegyenesednek, a sprőd végeket azonnal kijavítja. SLS / SLES mentes formula.

Használata: Vigye fel nedves hajra, és finoman masszírozza be a fejbőrbe és a hajba. Öblítse ki. Használata után ajánljuk a Restructuring Mask alkalmazását.Inebrya Ice Cream keratin – RESTRUCTURING MASK, 1000 ml

Sérült, töredezett, igénybevett hajra. Az Ice Cream keratin hajújraépítő termékcsalád innovatív hajpakolása, mellyel hatékonyan javíthatja ki a hajszerkezet sérüléseit, és már az első használat után jelentős eredmény tapasztalható. Rendkívül hatékony protein alapú kondícionáló-pakolás, keratinnal és keramidokkal. Mélyen hidratál, lezárja a hajszerkezetet, a töredezett, sérült hajvégeket tökéletesen kisimítja és ápolja.
Erős, gyönyörűen ragyogó, selymes hajat eredményez, melyet könnyű kifésülni, és újra egészségessé válik. Az Inebrya Ice Cream keratin RECONSTRUCTURING sampon használata után érhető el vele a maximális eredmény, így a két terméket együtt ajánljuk professzionális és otthoni használatra.

Használata: Samponos hajmosás után, vigye fel a törölköző-száraz hajra. Masszírozza be a hajba és hagyja hatni 5 – 10 percig. Öblítse ki.Ice Cream Bi-Phase keratinos hajbanmaradó kondícionáló, 200 ml

Száraz, töredezett, sérült vagy igénybevett hajra kifejezetten ajánlott kondícionáló. Speciális, kétfázisú hajbanmaradó kondícionáló, mely keratint is tartalmaz.
Hidratálja és ápolja a hajszálakat és megkönnyíti a haj kifésülését. Kondicionáló hatóanyagai puhaságot és fényt adnak a frizurának. Nem nehezíti el a hajszálakat. Semlegesíti a hajszálak antisztatikus feltöltődését. Vékony filmréteget von a hajszálak köré, mely óv a külső káros hatásoktól.

Használata: Rázza fel, hogy a két réteg egy emulziót alkosson, majd permetezze a törülköző száraz vagy nedves hajra. Azonnal érezhető és látható a kondicionáló hatás. Kellemes illatú. Nem kell kiöblíteni.Ice Cream keratin texturizer, 150 ml

Keratinnal és nitrogénnel kiegészülve azonnali ápolási lehetőséget biztosít, bőrbarát (pH 5,5), dermatológiailag tesztelt.
Energetizál, frissíti a haj textúráját. A haj erőssé, egészségessé, ragyogóvá válik anélkül, hogy elnehezítené, vagy ragacsossá válna. Szilikonmentes.

Az ideális eredmény érdekében első lépésben fújja be a hajra, majd fejezze be a hajszárítást.

Eredmény: Brilliáns, selymes haj, dús frizura.Ice Cream Argan-age PRO-AGE sampon, 1000 ml

Argán olajjal védelmezi és táplálja a gyenge, élettelen, igénybevett hajat. Anti-oxidáns hatású, hatékony védelmet nyújt a szmog és a káros környezeti hatások ellen. UV-filtert, jojoba és napraforgómag kivonatokat tartalmaz. Kíméletesen és alaposan tisztít, hidratál, visszaadja a hajnak a természetes életerejét, ragyogását. Kifejezetten ajánljuk napozás, strandolás és úszás után. Nagyon kellemes, finom, nőies illatú.

Használata: Vigye fel nedves hajra, és finoman masszírozza be a fejbőrbe és a hajba. Öblítse ki. Használata után ajánljuk az Argan Age – PRO AGE MASK alkalmazását.Inebrya Ice Cream Argan-Age Mask, 1000 ml

Ideális választás a gyenge, töredezett, sérült, élettelen haj számára. Érzékeny fejbőrűek is használhatják. Kellemes, selymes tapintást biztosít, hidratál, és mélyen ápol. UV-filtert, argán olajat, jojoba és napraforgómag kivonatokat tartalmaz. A haj varázslatosan puha, ragyogó, élettel-teli, nem nehezíti el a frizurát. Kifejezetten ajánljuk napozás, strandolás és úszás után. Nagyon kellemes, finom illatú.

Használata: Samponos hajmosás után vigye fel a nedves hajra, és fésülje át a hajvégekig. Hagyja hatni 3-5 percig, majd öblítse ki. Amennyiben a fejbőr száraz vagy érzékeny, ideális a fejbőr számára is.Ice Cream Argan-Age Kétfázisú hajbanmaradó kondícionáló, argán olajjal, 200 ml

Argán, jojoba, napraforgó olajjal. Használatával megelőzheti a haj töredezését.
Kondicionáló hatóanyagai puhaságot és fényt adnak a frizurának. Nem nehezíti el a hajszálakat.
Ne önlítse ki!Inebrya Ice Cream Age Therapy – HAIR LIFT sampon, 1000 ml

Speciális sampon kifejezetten ősz, szőke, töredezett, gyenge haj számára. Az Age Therapy sampon összetétele tartalmaz kollagént, mely egy természetes protein, ami a hajnak visszaadja az életerejét, a frizura újra dússá és erőssé válik. A zafír mikro-kristályok anti-oxidáns hatásúak, meggátolják az öregedést és regenerálják a hajszerkezetet. Emellett tartalmaz elasztint, mely a hajat még flexibilissé, ellenállóvá teszi és gyapot olajat, mely varázslatosan selymessé változtatja, és mélyen ápolja hajszálakat.

Mindezek egy hidratáló réteget képeznek, a haj újra könnyedén kifésülhetővé válik, visszanyeri életerejét és fiatalos vitalitását. Nem nehezíti el a hajat. SLS / SLES mentes formula.

Használata: Vigye fel az Age Therapy sampont nedves hajra, és finoman masszírozza be a fejbőrbe és a hajba. Öblítse ki. Használata után ajánljuk az Age Therapy Hair Lift Conditioner alkalmazását.Inebrya Ice Cream Age Therapy – HAIR LIFT CONDITIONER, 1000 ml

Innovatív hajpakolás ősz, szőke, töredezett, gyenge hajra kifejlesztve. Összetétele tartalmaz kollagént, mely egy természetes protein, ami a hajnak visszaadja az életerejét, a frizura újra dússá és erőssé válik. A zafír mikro-kristályok anti-oxidáns hatásúak, meggátolják az öregedést és regenerálják a hajszerkezetet. Emellett tartalmaz elasztint, mely a hajat még flexibilissé, ellenállóvá teszi és gyapot olajat, mely varázslatosan selymessé változtatja, és mélyen ápolja hajszálakat.
Használatával a haj selymesen puhává, ápolttá válik, a hajszerkezet megerősödik. Mélyen hidratál, csodálatosan fénylő, könnyen kifésülhető hajat eredményez, de nem nehezíti el azt, nem hagy zsíros-olajos érzetet.

Használata: Samponos hajmosás után vigye fel a nedves hajra, és fésülje át a hajvégekig. Hagyja hatni 5 percig, majd öblítse ki.Ice Cream Shecare – Hajújraépítő termékcsomag

A csomag tartama:

– Újraépítő sampon, 300 ml
– Újraépítő pakolás, 300 ml
– Speciális hajbanmaradó ápoló, 200 ml

Keratinnal és szőlőkivonattal gazdagított formulája mélyen és intenzíven hidratál, ápolja és védi a hajszerkezetet.