Inebrya Keratin Styler

3 az 1-ben hajformázó, simító és ápoló krém, 200 ml

Hidratálja, selymessé teszi a száraz, vegykezelt, sérült és göndör hajat. Ápol, fényessé tesz anélkül, hogy elnehezítené a hajszálakat.
Megkönnyíti a formázást, így ajánljuk a használatát szárítás megkezdése előtt.

Használata: Törölközőnedves vagy száraz hajon oszlassa el a hajközéphossztól a hajvégekig, majd szárítsa és formázza a hajat tetszés szerint.


Nem kiöblítendő.

200 ml - 6 800 Ft

Ice Cream Keratin Texturizer

Keratinnal és nitrogénnel kiegészülve azonnali ápolási lehetőséget biztosít, bőrbarát (pH 5,5), dermatológiailag tesztelt.
Energetizál, frissíti a haj textúráját. A haj erőssé, egészségessé, ragyogóvá válik anélkül, hogy elnehezítené, vagy ragacsossá válna. Szilikonmentes.

Az ideális eredmény érdekében első lépésben fújja be a hajra, majd fejezze be a hajszárítást.

Eredmény: Brilliáns, selymes haj, dús frizura.

150 ml - 6 500 Ft

GO Sleek – Liss Perfect simító folyadék

 

Megkönnyíti a hajszárítást, ívbe rendezi a rakoncátlan tincseket. A haj selymes tapintásúvá, könnyeddé, egyenessé és varázslatosan ragyogóvá válik. Hővédő hatással is rendelkezik, így kifejezetten ajánljuk, ha a hajszárítás mellett egyéb hőforrással rendelkező eszközt is használ, például, hajvasalót.

 

Használata: Adagoljon egy kis mennyiséget a megmosott, törölköző-száraz hajra. A hajszálak közepétől, a hajvégekig oszlassa el, fésülje át és szárítsa meg a hajat.

200 ml - 4 200 Ft